Vauraus — Löydä sisäinen polkusi runsauteen

Chopra, Deepak; Ljungberg, Tuikku
Nimeke: Vauraus — Löydä sisäinen polkusi runsauteen
Alkuteos: Abundance
Tekijät: Chopra, Deepak (Kirjoittaja)
Ljungberg, Tuikku (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840690
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 5.10.2022. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 5.10.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Abundance
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 272
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Valaiseva opas menestykseen, eheytymiseen ja runsauteen.

Kansainvälisistä myyntimenestyksistään tunnettu kirjailija ja johtava henkisen kasvun opettaja Deepak Chopra antaa kirjassaan käytännönläheisiä neuvoja, kuinka runsautta vaalitaan keskellä pelon ja epävarmuuden aikaa.

Vauraus yhdistää ikiaikaiset opetukset ja henkiset harjoitteet viisauteen, jota Chopra on kerryttänyt työssään kehomielen hyvinvoinnin parissa yli neljän vuosikymmenen ajan. Se sisältää seitsemän askeleen ohjelman, jonka meditaatiot ja mindfulness-harjoitukset auttavat keskittämään huomiosi, energiasi ja intuitiosi tasapainoon, yltäkylläisyyteen, oivalluksiin, luovuuteen, rakkauteen ja todelliseen sisäiseen rauhaan.

Joogan henkisistä opeista ja periaatteista inspiraationsa ammentava kirja on jokaiselle, joka haluaa päästää irti negatiivisesta sisäisestä puheesta sekä rajoittavista ajatuksista, tunteista ja peloista. Opit ymmärtämään miten tietoisuus, onnellisuus ja raha kytkeytyvät yhteen, millaisista asioista runsaus koostuu ja miten voit saavuttaa yltäkylläisyyden tunteen.

Deepak Chopra (MD, FACP) on Chopra Foundation -säätiön ja Chopra Globalin perustaja. Hän on maailmanlaajuisesti yksi integratiivisen lääketieteen johtavia nimiä ja toimii perhelääketieteen ja julkisen terveydenhuollon professorina Kalifornian yliopistossa San Diegossa. Hän on kirjoittanut yli 90 kirjaa, joista useat ovat olleet myyntimenestyksiä. Time-lehti on kuvaillut tohtori Chopraa “yhdeksi vuosisadan sadasta johtavista sankareista ja ikoneista”.


Suosittelemme myös: