Vauraus — Löydä sisäinen polkusi runsauteen

Chopra, Deepak; Ljungberg, Tuikku
Nimeke: Vauraus — Löydä sisäinen polkusi runsauteen
Alkuteos: Abundance
Tekijät: Chopra, Deepak (Kirjoittaja)
Ljungberg, Tuikku (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840690
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 5.10.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 5.10.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Abundance
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 272
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
”Jokapäiväinen elämä kannattaa perustaa hengen yltäkylläisyyden varaan, jos tahtoo saavuttaa pysyvää vaurautta. Se tekee elämästä merkityksellistä, arvokasta ja ravitsevaa.”
Deepak Chopra

Vauraus on meidän jokaisen ulottuvilla. Monet meistä kuitenkin keskittyvät puutteeseen, pelkoihin ja rajoituksiin. Kun opimme kehittämään sisäistä vaurauden tunnettamme, se auttaa luomaan turvaa epävarmuuden aikoina ja johdattaa todelliseen rauhaan, hyväksyntään ja yltäkylläisyyteen.

Kirjassaan Vauraus - Löydä sisäinen polkusi runsauteen yksi maailman arvostetuimpia henkisiä opettajia, Deepak Chopra, tarjoaa käytännöllisiä neuvoja sisäisen vaurauden vaalimiseen, jonka ansiosta on mahdollista saavuttaa menestystä ja rikkautta kaikilla elämän osa-alueilla. Chopra yhdistää muinaisia henkisiä opetuksia omaan vuosikymmenten kokemukseensa keho-mieli-yhteydestä. Meditaatiota ja mindfulness-tekniikoita sisältävän seitsenvaiheisen menetelmän avulla opimme suuntaamaan energiamme vauraan, luovan ja rakkaudellisen elämän luomiseen.

Deepak Chopra on lääkäri, kirjailija ja luennoitsija, jonka kirjoja on käännetty kymmenille kielille ja myyty miljoonia kappaleita. Viisas Elämä on julkaissut Chopralta myös teokset Sielukas johtaminen (2015), Superaivot - Vapauta mielen voimavarat (2019) ja yhdessä Debbie Fordin ja Marianne Williamsonin kanssa kirjoitetun Varjominä - Löydä kätketty voimasi (2020).


Suosittelemme myös: