Veden mysteeri

Blomqvist, Johanna
Nimeke: Veden mysteeri
Tekijät: Blomqvist, Johanna (Kirjoittaja)
Blomqvist, Johanna (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523841819
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 23.2.2024
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 9t 36m 0s
Tuoteryhmät: Uutuudet
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 55.6 Hydrologia
Avainsanat: aine, elämänfilosofia, hydrologia, hyvinvointi, metafysiikka, mind and body, olemus (filosofia), ominaisuudet, terveysvaikutukset, vesi
Kovakantinen kirja, 2023

34,00 €

Mitä oikein tiedämme vedestä? Veteen kätkeytyy monia mysteereitä. Miksi jää kelluu? Miten meduusa on tietoinen olento, vaikkei sillä ole aivoja? Millaista vesi on ihmisen sisällä? Voimmeko vettä hoitamalla tervehdyttää myös itseämme?

Tämä tietokirja antaa kattavan kuvan veden rakenteesta, vesitutkimuksesta ja siitä, miten vettä on lähestytty luonnontieteissä. Lisäksi teos kuroo yhteen kysymyksiä veden ja tietoisuuden sekä veden, muistin ja intention suhteesta.

Lukijaa kuljetetaan kuin virran mukana alkumyyttien lähteiltä kylmään mereen ja pohjavesiin. Vesi elää vuorovaikutuksessa, missä tahansa se on, myös ihmisessä. Vedestä voi tulla eräänlainen henkinen opettaja, joka ohjaa lukijaa lähemmäs itseään.

Filosofian tohtori Johanna Blomqvist on kylmävesiuintiin hurahtanut fyysikko, yrittäjä ja kansainvälisesti julkaissut kirjailija. Hän lähestyy aiheitaan avoimesti tutkijan asenteella. Blomqvistin aiempia teoksia ovat ”Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen” (Viisas Elämä, 2016) sekä ”Hypertodellisuus - Olet olemassa ja merkittävä” (Basam Books, 2020).


Suosittelemme myös: