Vihermehu — Elinvoimaa luonnosta

Lange, Tara
Nimeke: Vihermehu — Elinvoimaa luonnosta
Tekijät: Lange, Tara (Kirjoittaja)
Mattson, Sari (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789522607096
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 196
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Ravinto
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tuoremehut, terveysvaikutukset, mehut, juomat, raakaravinto, vihannekset, yrtit, hedelmät, marjat, valmistus, paasto
Tara Langen innostava opas Vihermehu - Elinvoimaa luonnosta perehdyttää sinut vihermehujen saloihin. Parhaimmillaan mehustaminen on koko perheen hauska ja samalla vaivaton, edullinen ja tehokas tapa hyödyntää luonnon tarjoamat monipuoliset raaka-aineet.

Tuorepuristetut vihermehut voivat parantaa vastustuskykyä, suoliston kuntoa, energiatasoa, mielen terveyttä ja ihon, kynsien ja hiusten kuntoa. Lisäksi ne voivat auttaa kuukautiskipuihin, hienhajuun, unettomuuteen, lääkkeiden sivuvaikutuksiin, allergioiden ja kroonisten sairauksien erilaisiin oireisiin. Kirjan käytännölliset neuvot, konkareiden vinkit ja kokemukset sekä herkulliset reseptit tekevät aloittamisesta helppoa. Muuta elämäsi vihreäksi!

Kirja on uudistettu painos vuonna 2015 ilmestyneestä Vihermehu - luonnollinen energiajuoma -kirjasta ja sisältää myös FODMAP-kouluttaja Pauliina Tervon kirjoittaman osuuden vihermehuista ja ärtyneen suolen oireyhtymästä.

Tara Lange on kirjailija ja luennoitsija. Hänet tunnetaan erityisesti perheiden henkisen hyvinvoinnin ja luonnollisen elämäntavan puolestapuhujana.


Suosittelemme myös: