Viimeisen munasolun maailmanvalloitus — Silmiä avaava tarina lapsettomuudesta

Jänö, Rasaliina
Nimeke: Viimeisen munasolun maailmanvalloitus — Silmiä avaava tarina lapsettomuudesta
Tekijät: Jänö, Rasaliina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841413
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 4.3.2024
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 176
Tuoteryhmät: Etusivu
Uutuudet
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: lapsettomuus, hedelmöityshoito, raskaus, äitiys, kokemukset
Ajankohtainen ja kaunistelematon vertaistukikertomus lapsettomuudesta.

”Korventava kipu iski mitään varoittamatta mieleni sopukoihin. Valtava kaiken karrelle polttava kaipuu. Tuntui kuin sisäelimiäni tökittäisiin hiilihangolla ja suoli survottaisiin makkarantekokoneeseen. Oman lapsen kaipuu. Pelko siitä, että toive jää toteutumatta ja jäytää minua ikuisesti. Tulisiko minusta nainen, jonka sisällä on suuri aukko tuulen kuljettavaksi. Tutisevat reunukset, jotka hädin tuskin pysyvät kasassa. Onttoa tilaa täynnä kumisevaa kaipuuta.”

Viimeisen munasolun maailmanvalloitus on todellisuuteen pohjautuva ja riipivän paljas kertomus eksymisestä lapsettomuushoitojen maailmaan. Kirja kertoo vihonviimeisen munasolun tarinan ja koukuttaa karulla brutaaliudellaan ja mustalla huumorillaan.

Teos perustuu Rasaliina Jänön lapsettomuusblogiin, jota hän kirjoitti hoitojen aikana. Kertomusta sävyttävät tuskaisen ristiriitaiset tunteet sekä fyysinen ja henkinen kipu. Teos nivoutuu myös nykyhetkeen ja kertoo hoitojen tuloksesta.

Rasaliina Jänö on Järvenpäässä asuva, mielikuvituksesta valoa ja voimaa ammentava kirjailija ja kuvataiteilija. Rasaliinan sydäntä lähellä on kirjoittaa tarinoita lapsille, jotka tarvitsevat seikkailua elämäänsä. Hänen aikaisempaa tuotantoaan ovat lasten fantasiaseikkailut Taikakello (Kustannus-Mäkelä, 2022) ja Hehkumaa (Kustannus-Mäkelä, 2023). Pienemmille lukijoille hän on kirjoittanut Lulun ja Pikon kuvakirjaseikkailut (Kustannus-Mäkelä, 2021, 2022, 2024).


Suosittelemme myös: