Viisauden koodit — Uudista tunteesi ja ajatuksesi ikiaikaisten sanojen avulla

Gregg Braden
Nimeke: Viisauden koodit — Uudista tunteesi ja ajatuksesi ikiaikaisten sanojen avulla
Alkuteos: The Wisdom Codes
Tekijät: Gregg Braden (Kirjoittaja)
Ljungberg, Tuikku (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841093
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 12.9.2023
Hinta: 33,50 € (30,45 € alv 0 %)

Alkuteos: The Wisdom Codes
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 255
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: pyhät kirjat, sanat, rukoukset, mantrat, elämäntaito, mietiskely, tietoinen läsnäolo, uskonelämä, uskonnollisuus, uskonnollinen kieli, psyykkiset vaikutukset, neuroplastisuus, ajattelu, tunteet, neurolingvistiikka
Muokkaa aivojesi neurologisia yhteyksiä sanojen avulla.

Biologian ja neurotieteiden tuoreimmat löydökset paljastavat, kuinka kielen rakenne ja käyttämämme sanat voivat muuttaa aivojen neuronien yhteyttä toisiinsa.

Jo esi-isämme ymmärsivät sanojen ja aivojen yhteyttä. He muodostivat toistuvia sanayhdistelmiä luodakseen vaikeisiin aikoihin vahvuutta, turvallisuuden tunnetta, paranemista ja sisäistä voimaa. Nämä voimakkaat sanayhdistelmät ovat säilyneet sukupolvien ajan rukouksissa, mantroissa, hymneissä ja pyhissä kirjoituksissa.

Gregg Braden selvittää tässä kirjassa sanoihin kätketyt viisauden koodit ja antaa nämä voimakkaat sanat sinun käyttöösi. Koodit leikkautuvat suoraan elämän suurimpien haasteiden, vaatimusten ja opetusten ytimeen.

Kirjan luvut keskittyvät esimerkiksi menetyksestä ja surusta toipumiseen, pelkojen kohtaamiseen, varmuuden löytämiseen epävarmojen valintojen keskellä sekä anteeksiantoon. Kunkin viisauden koodin yhteydessä saat ytimekkään selvityksen, mitä koodi tarkoittaa, miksi se on tärkeä ja kuinka sovellat sitä elämääsi.

Gregg Braden on viisinkertainen New York Times bestseller-kirjailija, tieteilijä ja kansainvälinen kouluttaja. Hän on työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta ongelmanratkaisijana Fortune 500 -yritysten kriisitilanteissa. Tänä päivänä hän soveltaa taitojaan ihmisyyden arvoitusten ratkaisemiseen.
Braden on kirjoittanut 12 palkittua kirjaa, jotka on käännetty yli 40:lle kielelle.


Suosittelemme myös: