Viisaus kaaoksen keskellä — Sydämen neuvoja vaikeina aikoina

Chödrön, Pema
Nimeke: Viisaus kaaoksen keskellä — Sydämen neuvoja vaikeina aikoina
Alkuteos: When Things Fall Apart
Tekijät: Chödrön, Pema (Kirjoittaja)
Sarvamitra (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840140
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.9.2021
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Alkuteos: When Things Fall Apart
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 175
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisaat Klassikot
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tiibetinbuddhalaisuus, buddhalaisuus, elämäntaito, mietiskely, kärsimys, henkinen hyvinvointi, elämänfilosofia
Haluatko olla aidosti onnellinen? Sydämesi avautuu onnelle, kun päätät antautua elämän jatkuvalle muutokselle ja kohdata vaikeudet ja kaaoksen rohkeasti ja tyynesti.

Pema Chödrön neuvoo kirjassaan Viisaus kaaoksen keskellä: Sydämen neuvoja vaikeina aikoina, miten saavutamme aidon onnen. Opimme suhtautumaan uudella tavalla vaikeuksiin ja uskallamme kohdata oman tuskamme ja pelkomme. Perinteiseen buddhalaiseen viisauteen pohjautuvat neuvot auttavat meitä löytämään myötätuntoa ja rohkeutta.

Pema Chödrönin lempeät ja viisaat sanat tarjoavat tien kärsimyksen ja negatiivisten käyttäytymismalliemme pysyvään muutokseen. Harjoitusten avulla opimme suhtautumaan kaoottisiin tilanteisiin rennosti ja kärsivällisesti.

Kirjan 20-vuotisjuhlapainokseen on lisätty kirjailijan uudet jälkisanat, jotka tuovat toivoa erilaisten mullistusten täyttämään maailmaamme.

Pema Chödrön on amerikkalainen buddhalaisnunna ja yksi Chögyam Trungpan, kuuluisan tiibetiläisen laman, tärkeimpiä oppilaita. Hänen teoksistaan on suomennettu myös Pelosta vapauteen - Selviytymisopas vaikeina aikoina (Viisas Elämä 2021).


Suosittelemme myös: