Viisi tiibetiäistä harjoitusta

Kilham, Christopher; Siitonen, Leena
Nimeke: Viisi tiibetiäistä harjoitusta
Tekijät: Kilham, Christopher (Kirjoittaja)
Siitonen, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840430
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 16.2.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 16.2.2022
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 99
Tuoteryhmät: Tulossa
Viisas Keho
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Tiibetiläiset joogaliikkeet, jotka tunnetaan viitenä tiibetiläisenä harjoituksena, ovat peräisin Himalajalta. Päivittäin tehtynä ne vievät vain hetken aikaa mutta lisäävät merkittävästi fyysistä voimaa, energiaa ja notkeutta sekä mielen selkeyttä. Liikkeitä kutsutaan myös viideksi nuorentumisharjoitukseksi. Ne löysivät tiensä länteen 1920-luvulla, jolloin eläkkeellä oleva englantilainen armeijan upseeri oppi ne tiibetiläisessä luostarissa.

Riittien säännöllinen harjoittaminen lieventää lihasjännitystä ja hermoston stressiä, edistää ruoansulatusta, vahvistaa sydäntä ja verisuonia, energisoi ja tasapainottaa chakroja sekä edistää rentoutumista ja hyvinvointia. Liikkeiden avulla tehostat kehon ja mielen luontaista voimaa, terävöität aistejasi ja valjastat energiasi sisäiseen muutostyöhön.

Christopher Kilham on opettanut liikkeitä vuodesta 1978 alkaen tuhansille ihmisille, jotka haluavat elää terveellisemmin.

Viisi tiibetiläistä harjoitusta on vakiinnuttanut asemansa klassikkona joogan harjoittajien ja opettajien parissa. Tässä teoksessa kirjoittaja kertoo myös omista myönteisistä kokemuksistaan harjoitettuaan riittejä yli 30 vuoden ajan.


Suosittelemme myös: