Viisi tiibetiläistä harjoitusta — Dynaamisia liikkeitä terveyden, energian ja elinvoiman lisäämiseksi

Kilham, Christopher S.
Nimeke: Viisi tiibetiläistä harjoitusta — Dynaamisia liikkeitä terveyden, energian ja elinvoiman lisäämiseksi
Tekijät: Kilham, Christopher S. (Kirjoittaja)
Siitonen, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840430
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 11.3.2022
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 103
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jooga, mietiskely, harjoitukset, chakrat, kundalinijooga, hyvinvointi, rentoutus, itämainen filosofia
Tiibetiläiset joogaliikkeet, jotka tunnetaan viitenä tiibetiläisenä harjoituksena, ovat peräisin Himalajalta. Päivittäin tehtynä ne vievät vain hetken aikaa mutta lisäävät merkittävästi fyysistä voimaa, energiaa ja notkeutta sekä mielen selkeyttä. Liikkeitä kutsutaan myös viideksi nuorentumisharjoitukseksi. Ne löysivät tiensä länteen 1920-luvulla, jolloin eläkkeellä oleva englantilainen armeijan upseeri oppi ne tiibetiläisessä luostarissa.

Riittien säännöllinen harjoittaminen lieventää lihasjännitystä ja hermoston stressiä, edistää ruoansulatusta, vahvistaa sydäntä ja verisuonia, energisoi ja tasapainottaa chakroja sekä edistää rentoutumista ja hyvinvointia. Liikkeiden avulla tehostat kehon ja mielen luontaista voimaa, terävöität aistejasi ja valjastat energiasi sisäiseen muutostyöhön.

Christopher Kilham on opettanut liikkeitä vuodesta 1978 alkaen tuhansille ihmisille, jotka haluavat elää terveellisemmin.

Viisi tiibetiläistä harjoitusta on vakiinnuttanut asemansa klassikkona joogan harjoittajien ja opettajien parissa. Tässä teoksessa kirjoittaja kertoo myös omista myönteisistä kokemuksistaan harjoitettuaan riittejä yli 30 vuoden ajan.


Suosittelemme myös: