Voiko vatsasi hyvin? — Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana

Räikkönen, Johanna
Nimeke: Voiko vatsasi hyvin? — Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana
Tekijät: Räikkönen, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841147
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 20.9.2023. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 20.9.2023
Hinta: 33,50 € (30,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 176
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
Tue terveyttäsi, lievennä lääkehaittoja ja voi hyvin!

Vatsan vointi vaikuttaa merkittävästi terveyteesi, energisyyteesi ja vastustuskykyysi. Lääkehoito voi monella tavalla häiritä ruoansulatuskanavan tervettä tasapainoa. Voiko vatsasi hyvin? -kirjan konkreettisilla ohjeilla tuet vatsan ja suoliston terveyttä lääkehoidon yhteydessä. Käytännönläheisen oppaan avulla voit ennaltaehkäistä ja vähentää ruoansulatuskanavaan aiheutuvia haittoja.

Teos käsittelee muun muassa ravitsemusta, ruoansulatusta, stressinhoitoa sekä suoliston limakalvoterveyttä ja mikrobistoa. Se vastaa esimerkiksi kysymyksiin, miten ravinto ja elintavat vaikuttavat vatsaan ja suolistoon, miten lääkehaitat vaikuttavat ruoansulatukseen ja ravitsemustilaan ja millä tavoilla haittoja voi vähentää ja ehkäistä.

Kirja soveltuu lääkkeiden käyttäjille, omaisille, terveydenhoidon ammattilaisille ja kaikille ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta kiinnostuneille.

Johanna Räikkönen on farmasian tohtori, joka on toiminut yli kymmenen vuotta yliopistotutkijana, terveydenhuollon aikuiskouluttajana sekä apteekkiproviisorina. Räikkösen laaja ja kokonaisvaltainen osaaminen painottuu erityisesti kehon toiminnallisuuteen ja ravinnon vaikuttavuuteen. Hän on valmentanut ja tukenut satoja asiakkaita erilaisissa terveyshaasteissa.


Suosittelemme myös: