Voiko vatsasi hyvin? — Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana

Räikkönen, Johanna
Nimeke: Voiko vatsasi hyvin? — Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana
Tekijät: Räikkönen, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841147
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 20.9.2023
Hinta: 33,50 € (30,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 295
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Ravinto
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruoansulatus, ruoansulatuselimet, suolisto, suolistomikrobisto, aineenvaihdunta, lääkehoito, lääkkeet, vaikutukset, ravitsemus, ruokavaliot, hyvinvointi, terveys, elintavat
Kirja sinulle, joka haluat lieventää lääkehaittoja ja ottaa terveytesi omiin käsiisi.

Lääkkeiden käyttöön liittyy usein vatsan ja suoliston oireilua, joka voi johtaa tarpeettomiin uusiin lääkehoitoihin. Voiko vatsasi hyvin? -kirjasta löydät käytännöllisiä ohjeita lääkehaittojen ennaltaehkäisyyn ja suolistoterveyden tukemiseen lääkehoidon aikana. Saat konkreettisia ohjeita muun muassa ruoansulatuksen edistämiseen, ravitsemukseen ja stressinhoitoon. Kaikki nämä ovat yhteydessä vatsan ja suoliston terveyteen ja tätä kautta vastustuskykyymme sekä sairauksien ennaltaehkäisyyn.

Johanna Räikkösen monipuolinen työura sekä farmasian alalla että kehotietoisen hyvinvoinnin kehittäjänä on johdattanut hänet tarkastelemaan terveyttä kokonaisvaltaisesti ja tutkimukseen perustuen. Hän haluaa lisätä ymmärrystämme siitä, miten elintavat, ruokailutottumukset ja lääkitykset voivat vaikuttaa suolistoterveyteemme ja tätä kautta hyvinvointiimme. Kirjan avulla opit myös ymmärtämään paremmin oman kehosi ja mielesi edellytyksiä paranemiseen. Kirja soveltuu oppaaksi lääkkeiden käyttäjille, omaisille, terveydenhoidon ammattilaisille ja kaikille ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta kiinnostuneille.

Johanna Räikkönen on farmasian tohtori, joka on toiminut yli kymmenen vuotta yliopistotutkijana, terveydenhuollon aikuiskouluttajana sekä apteekkiproviisorina. Räikkösen laaja ja kokonaisvaltainen osaaminen painottuu erityisesti kehon toiminnallisuuteen ja ravinnon vaikuttavuuteen. Hän on valmentanut ja tukenut satoja asiakkaita erilaisissa terveyshaasteissa.


Suosittelemme myös: