Voimaannuttava ääni

Valve, Merja
Nimeke: Voimaannuttava ääni
Tekijät: Valve, Merja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840560
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 3.3.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 3.3.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Tulossa
Etusivu
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Perehdy äänen parantaviin vaikutuksiin ja valjasta se hyvinvointisi tueksi.

Suuri osa meistä kärsii stressistä. Ylivirittyneisyys, jatkuva kiire ja uniongelmat aiheuttavat tasapainon järkkymistä, koska emme voi vain käskeä hermostoamme rauhoittumaan.

Tasapainottava ääni on loistava apu ylivirittyneen hermoston rauhoittamiseen, sillä se kulkee ohi tietoisen mielen ja harmonisoi kehoa sekä vagushermoa. Rauhoittavat äänet saavat sinut tuntemaan olosi turvalliseksi ja olemaan läsnä. Hengitys syvenee, sydämen syke laskee, aivoaaltotaajuudet laskevat ja värähtely tuo iloa soinnillaan.

Kirjassa opetetaan miksi ääni voimaannuttaa ja siirtää meidät hyvinvoinnin taajuuksille.
Kirja houkuttelee kokeilemaan oman äänen voiman vaikutusta ja opettaa sinulle ilmaisen ja aina mukana olevan keinon auttaa itseäsi. Äänen avulla voit syventää läsnäoloasi ja eheytyä kokonaisvaltaisesti.

Musiikin maisteri Merja Valve on intohimoinen voimaannuttavan äänen puolestapuhuja ja ValveMetodin perustaja. Hän on selättänyt uupumuksen sekä tinnituksen ja keskittyy nykyään opettamaan voimaantumista äänen avulla saksofoninsoiton sijaan.. ValveMetodi palveluista löytyy hoitavia konsertteja, Sound Healing- koulutusta ja virtuaalisia työpajoja.


Suosittelemme myös: