Voimaannuttava ääni

Valve, Merja
Nimeke: Voimaannuttava ääni
Tekijät: Valve, Merja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840560
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 8.3.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 197
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ääni (ihmisääni), hoitomenetelmät, ääniterapia, musiikkiterapia, rentoutus, chakrat, harjoitukset
Anna äänen johdattaa sinut kohti todellista itseäsi ja omaa voimaasi.

Voimaannuttava ääni -kirja johdattaa sinut hyvää tekevien äänten maailmaan. Kirjan vinkkien ja helppojen harjoitusten avulla voit kokea äänen vaikutukset kehossasi. Ääniharjoitusten avulla opit olemaan läsnä ja tulet tietoiseksi kehostasi ja mielestäsi, vapautat tunteita, muutat värähtelyäsi tai tasapainotat chakroja. Harjoituksilla myös rentoudut ja rauhoitut tai tarvittaessa piristät mieltäsi. Kokeilemalla oivallat myös hyminän käänteentekevän merkityksen hyvinvointisi tukemisessa.

Kirjassaan Merja Valve opastaa, miten voit ottaa oman äänen voiman käyttöösi ja vaikuttaa sen avulla hyvinvointiisi, ja jopa muuttaa koko elämäsi suunnan. Valve avaa kirjassa myös omaa polkuaan kohti elämäntehtäväänsä auttajana sekä ihmisten kokemuksia voimaannuttavasta äänestä. Lisäksi kirjassa esitellään monenlaisia soittimia, jotka jokaisen on helppo ottaa avuksi omaan äänityöskentelyyn.

Merja Valve on saksofonisti ja musiikinmaisteri, joka selätti tinnituksen ja yliherkän kuulon Sound Healingin avulla. Näin voimaannuttavista äänistä yläsävellauluineen tuli hänelle elämäntapa ja työ. Merjan intohimona on auttaa ihmisiä löytämään oma voimansa ja autenttinen äänensä kehittämänsä ValveMetodin avulla ja välittää hyvinvointia tuottavia äänivärähtelyjä konserteissa.


Suosittelemme myös: