Wim Hof -menetelmä — Kylmäaltistus, hengitys ja tahdonvoima

Hof, Wim
Nimeke: Wim Hof -menetelmä — Kylmäaltistus, hengitys ja tahdonvoima
Alkuteos: The Wim Hof Method
Tekijät: Hof, Wim (Kirjoittaja)
Puhakainen, Jaana (Kääntäjä)
Boogert, Henny (Valokuvaaja)
Niglas, Kersti (Valokuvaaja)
Schagen, Peter (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789522609878
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Alkuteos: The Wim Hof Method
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: extreme-lajit, urheilijat, karaistuminen, hengitys, mietiskely, itsehoito, terveys, hyvinvointi, mind and body, itsensä toteuttaminen, kylmänkestävyys, harjoitukset
"Tämä kirja on arvokas opas jokaiselle, joka haluaa hallita paremmin terveydentilaansa, lämmonsäätelyään ja piileviä kykyjään. Meillä jokaisella on sisimmässämme voimavaroja, jotka meidän tarvitsee vain ottaa käyttöön."

James Nestor, New York Times menestyskirjan Breath kirjoittaja

Wim Hof -menetelmä on ainutlaatuinen opaskirja siihen, miten jokainen meistä voi löytää piilevät kykynsä. Kirjan keskiössä on kylmäaltistus, hengitysharjoitukset ja ihmisen sisäinen tasapaino. Wim Hof muistuttaa meille, että todellinen voima ja tarkoitus on meissä itsessämme. Kirjan harjoituksia tekemällä kuka tahansa - oli hän sitten nuori tai vanha, sairas tai terve - voi kehittää omaa kestävyyttään, elinvoimaansa ja onnellisuuttaan kohti uusia ulottuvuuksia. Harjoitukset parantavat henkistä hyvinvointia ja fyysistä suorituskykyä. Wim Hof paljastaa lukijalle harjoitustensa salaisuudet ja kertoo elämäntarinansa mukaansa tempaavaan ja intohimoiseen tyyliinsä. Mukana on myös tositarinoita ihmisiltä, jotka ovat käyttäneet harjoituksia parantuakseen erilaisista taudeista ja kroonisista sairauksista.

Wim Hofilla on nimissään useita maailmanennätyksiä, joita ovat vaatineet kestävyyttä ja äärimmäistä kylmänsietokykyä. Hän on muun muassa kiivennyt Mount Kilimanjarolle pelkissä shortseissa, juossut paljasjaloin puolimaratonin napapiirillä ja seissyt jäämurskalla täytetyssä säiliössä yli 112 minuutin ajan. Hänen menetelmäänsä harjoittavat jo miljoonat ihmiset, ja menetelmän hyödyt on vahvistettu kahdeksassa yliopistotason tutkimuksessa.

Lisätietoa osoitteessa wimhofmethod.com


Suosittelemme myös: