Ylävitonen itselle — Sinä pystyt, sinä osaat!

Robbins, Mel
Nimeke: Ylävitonen itselle — Sinä pystyt, sinä osaat!
Alkuteos: The High 5 Habit
Tekijät: Robbins, Mel (Kirjoittaja)
Mustavuori, Jaana-Mirjam (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840386
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 13.5.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: The High 5 Habit
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: minäkuva, itsetunto, itseluottamus, kehittäminen, kannustus, itsereflektio, itsetuntemus, itsekasvatus
Ota elämäsi haltuun helpolla ja toimivalla tavalla: heitä ylävitonen itsellesi!

Kamppailetko jatkuvien itseesi kohdistuvien epäilyjen kanssa? Oletko kyllästynyt pään sisällä nalkuttavan kriitikon ääneen? Kannustatko muita, mutta unohdat itsesi?

Suosittu motivaatiovalmentaja Mel Robbins kannustaa sinusta esiin itsesi parhaan tsemppaajan. Kirjan avulla opit kannustamaan itseäsi päivittäin ja suhtautumaan peilikuvaasi sen arvoisella tavalla. Huomaat, että olet elämäsi tärkein ihminen ja ansaitset kaiken kannustuksen.

Robbins nojaa tieteeseen perustuvaan viisauteen ja kertoo kirjassa henkilökohtaisia tarinoita ja esimerkkejä siitä, miten Ylävitonen itselle on parantanut useiden ihmisten itseluottamusta. Robbinsin neuvoilla itseen uskomisesta voi tulla tapa, joka siivittää sinut kohti elämäsi tärkeitä tavoitteita.

Mel Robbins kuuluu maailman suosituimpiin naispuhujiin, ja hänen teoksiaan on käännetty 33 kielelle. Hän on tavoittanut miljoonia ihmisiä TEDx-puheellaan. Viisas Elämä on aiemmin julkaissut Mel Robbinsin kansainväliseksi myyntimenestykseksi nousseen kirjan 5 sekunnin muutos.


Suosittelemme myös: