You Are a Badass — Lopeta itsesi vähättely ja elä täysillä

Sincero, Jen
Nimeke: You Are a Badass — Lopeta itsesi vähättely ja elä täysillä
Alkuteos: You Are a Badass
Tekijät: Sincero, Jen (Kirjoittaja)
Ruonansuu, Jutta (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522606440
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Alkuteos: You Are a Badass
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 4. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 275
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Viisaat Klassikot
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, itsekasvatus, sympatia, rakkaus, itse, minäkuva, itsetunto, henkinen hyvinvointi, ajattelu, muutos
Äänikirja, 2019
MP3
22,00 €

Self-help-kirja niille, jotka haluavat epätoivoisesti tehdä elämästään parempaa mutta eivät halua hassata siihen kaikkia rahojaan.

Tämä raikas ja äärimmäisen viihdyttävä elämäntapaopas tarjoaa 27 helposti nieltävää suupalaa: hulvattoman inspiroivia tarinoita, viisaita neuvoja, helppoja harjoituksia ja satunnaisia kirosanoja. Jos olet valmis tekemään suuria muutoksia elämässäsi, You Are a Badass vie sinut matkalle, jonka aikana opit runtelemaan itseäsi vahingoittavat uskomukset ja päämääriesi edessä notkuvat käytösmallit, räjäyttämään hölmöt pelkosi ja hankkimaan vihdoin ja viimein sitä hiton rahaa. Samalla rakastut itseesi ja muihin ja ymmärrät asettaa riman tarpeeksi korkealle - ja opit pääsemään siitä vielä yli! Yksinkertaisesti: tämän kirjan avulla luot elämän jota et voi olla rakastamatta, nyt HETI.

Kun olet kahlannut You Are a Badassin loppuun, ymmärrät miksi olet sellainen kuin olet, alat pitää asioista joita et voi muuttaa, osaat muuttaa asiat joista et pidä ja tiedät miten Voimaa käytetään kunnon myllerryksen aikaansaamiseen.


Suosittelemme myös: