Henkisyyden sudenkuopat

Mehnert, Tobias
Nimeke: Henkisyyden sudenkuopat
Tekijät: Mehnert, Tobias (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841604
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 10.10.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 10.10.2024
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Opi tunnistamaan henkisen egon mekanismit.

"Me työskentelemme valtavasti sen vuoksi, että olisimme vapaita, onnellisia ja välittömiä. Jotta näyttäisimme muiden silmissä hyviltä ja onnellisilta. Valitettavasti henkisen suorittamisen näennäishyvät mekanismit itsessään estävät meitä olemasta vapaita ja onnellisia. Valitsemmeko mieluummin onnellisuuden vai otsa rutussa henkisten suoritteiden tekemisen? Palvelemmeko mieluummin henkistä egoa kuin elämää itseään?"

Henkisyyden sudenkuopat käsittelee henkisen egon ja henkisyyden illuusion teemaa. Kirja auttaa lukijaa tunnistamaan ja ymmärtämään henkisen egon toimintamekanismeja sekä tarjoaa käytännön työkaluja ja menetelmiä näiden sudenkuoppien välttämiseen.

Kirjan avulla syvennät itsetuntemusta ja löydät aidomman tien henkiseen kasvuun. Opit navigoimaan henkisyyden haasteiden läpi tasapainoisemmin ja tietoisemmin.
Kirja on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita henkisestä kasvusta ja itsetuntemuksesta.

Tobias Mehnert on diplomi-insinööri ja kolmen tyttären isä. Vuoden 2019 kesällä hän heräsi henkiseen oivallukseen, joka sai hänet kyseenalaistamaan henkisyyden illuusion sekä vahvan henkisen egon roolin nyky-yhteiskunnassa. Tobias haluaa auttaa muita tunnistamaan näitä henkisen egon mekanismeja, jotta voimme löytää aidomman tien henkiseen kasvuun ja valaistumiseen.


Suosittelemme myös: