Jääkylmä mielenrauha

Appelberg, Magnus
Nimeke: Jääkylmä mielenrauha
Tekijät: Appelberg, Magnus (Kirjoittaja)
Appelberg, Magnus (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523841734
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 22.12.2023
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 6t 29m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Etusivu
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: kylmyys, vesi, avantouinti, kylmänkestävyys, kylmähoito, terveysvaikutukset, psyykkiset vaiku, henkinen hyvinvointi, mielenrauha
Kovakantinen kirja, 2023

33,50 €

Löydä kylmäaltistuksesta työkalu stressinpoistoon, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja parempaan elämään.

Haluaisitko oppia käsittelemään pelkoa, ahdistusta ja stressiä? Etsitkö keinoja parempaan uneen? Ratkaisu voi löytyä kylmästä vedestä. Se vaikuttaa kehoon niin voimakkaasti, että tunnemme positiiviset vaikutukset myös mielessämme.

Jääkylmä mielenrauha on syväsukellus rohkeuden ja rentouden lähteille. Magnus Appelbergin kehittämä kylmäaltistusmenetelmä on erittäin tehokas ja oivaltava yhdistelmä joogan syvimpiä viisauksia ja avantouinnin vähemmän tunnettuja saloja.

Kirjan avulla tutustut kylmäaltistuksen terveyshyötyihin ja opit keinoja totuttautua kylmään. Teos sisältää muun muassa hengitysharjoituksia, joiden avulla voit valmistautua nolla-asteiseen veteen.

Kirjailija Magnus Appelberg vaihtoi aikoinaan Teknillisestä korkeakoulusta Teatterikorkeakouluun löytääkseen mielenrauhaa ja itsensä. 35 vuoden aikana hän on opiskellut tanssia, joogaa, meditaatiota, hierontaterapiaa ja hengittämistä. Tänä päivänä hän rauhoittaa mieltään nolla-asteisessa vedessä, jossa pystyy istumaan poikkeuksellisen kauan, jopa tunnin.


Suosittelemme myös: