Japanilainen myötätunnon taito — Omoiyari

Longhurst, Erin Niimi; Kuula, Taija
Nimeke: Japanilainen myötätunnon taito — Omoiyari
Alkuteos: Omoiyari
Tekijät: Longhurst, Erin Niimi (Kirjoittaja)
Kuula, Taija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840348
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 30.3.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 30.3.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Omoiyari
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 240
Tuoteryhmät: Etusivu
Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Kiehtova katsaus japanilaiseen epäitsekkyyteen
ja myötätunnon voimaan.

Jos olet kiinnostunut japanilaisesta kulttuurista, tämä kirja on sinulle! Erin Niimi Longhurstin uutuus on kiehtova sukellus japanilaiseen sielunmaisemaan ja omoyarin käsitteeseen, jossa yhdistyvät välittäminen, vieraanvaraisuus ja muiden auttaminen.

Aiheet vaihtelevat luonnon kunnioittamisesta ja puhtauden merkityksellisyydestä syvällisempiin teemoihin kuten menneisyydestä oppimiseen ja harmonian saavuttamiseen.

Kyse ei ole pelkästään käytännön teoista vaan myös hengellisestä yhteisöllisyydestä ja perinteistä: kun sisällytät myötätunnon jalon lahjan sekä omaan että lähellä olevien ihmisten jokapäiväiseen elämään, oivallat, miten pienet ja jopa merkityksettömiltä tuntuvat huomaavaiset eleet voivat muuttaa maailmaa.

Erin Niimi Longhurst on japanilais-brittiläinen kirjailija ja kolumnisti, jonka kahdet juuret näkyvät hänen töissään. Häneltä on aiemmin suomennettu teos “Japanismin parhaat — Hyvän elämän ohjeita ikigaista wabi-sabiin, ikebanaan ja metsäkylpyihin” (Viisas elämä, 2018). Erin asuu tällä hetkellä Lontoossa ja toimii digimarkkinointitoimiston johtajana.


Suosittelemme myös: