Lunasta voimasi — 40 päivän matka piilotetun trauman ratkaisemiseksi

Kipp, Mastin; Lönnfors, Sanna
Nimeke: Lunasta voimasi — 40 päivän matka piilotetun trauman ratkaisemiseksi
Tekijät: Kipp, Mastin (Kirjoittaja)
Lönnfors, Sanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840362
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 23.3.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 23.3.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Lähde tutkimusmatkalle etsimään elämäsi todellista tarkoitusta.

Jos koet, ettet ole vielä löytänyt elämäsi tarkoitusta, lue Mastin Kippin mullistava kirja. Siinä hän avaa omaa tarinaansa ja kertoo, miten menestys ei todellakaan ole ollut helpon tien takana. Omista vaikeuksistaan ja riippuvuuksistaan selviytymisen kautta hän kehitti konkreettisen 40 päivän ohjelman tueksi kaikille niille, joiden elämä ei ole aina mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

Etsimme usein helpotusta stressiin, burnoutiin tai tyhjyyden tunteeseen erilaisten ulkoisten keinojen kautta, vaikka ongelmien todellinen syy voi löytyä kehon kätkemistä menneisyyden traumoista. Mastinin sanoma on rohkaiseva: sillä hetkellä, kun löydät elämäsi tarkoituksen, kaikki muuttuu - silloin myös menestys, rakkaus, yltäkylläisyys, hyvinvointi ja hyvä energia seuraavat perässä.

Mastin Kipp on yhdysvaltalainen bestseller-kirjailija, motivaatiopuhuja ja suositun TheDailyLove.com-verkkosivuston perustaja. Kirjoituksillaan, luennoillaan ja kansainvälisillä seminaareillaan hänen työnsä on koskettanut ihmisiä yli 100 maassa ympäri maailmaa. Oprah Winfrey on luonnehtinut häntä seuraavan sukupolven yhdeksi merkittävimmistä henkisistä esikuvista.


Suosittelemme myös: