Lunasta voimasi — 40 päivän matka piilotetun trauman ratkaisemiseksi

Kipp, Mastin
Nimeke: Lunasta voimasi — 40 päivän matka piilotetun trauman ratkaisemiseksi
Alkuteos: Claim Your Power
Tekijät: Kipp, Mastin (Kirjoittaja)
Lönnfors, Sanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840362
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.3.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Claim Your Power
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 321
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämän tarkoitus, elämäntaito, elämänmuutokset, itsekasvatus, käyttäytymismallit, tavat (toimintatavat), muutos, tunteet, uskomukset, traumat, hengellisyys, uskonelämä, elämänhallinta, itsensä toteuttaminen, harjoitukset
Sydänkeskeisyys auttaa vapauttamaan voimamme.

Lunasta voimasi -kirja kertoo miten voimme löytää uudelleen meitä kannattelevan elämänvoiman, ja miten samalla löydämme aidon tarkoituksen elämällemme, vaikka elämä tuntuisi usein vaikealta ja lannistavalta. Suuret ja pienet traumat erityisesti elämän ensimmäisinä vuosina vaikeuttavat oman tarkoituksen elämistä todeksi. Onneksi tarkoitus on aina mahdollista löytää uudelleen.

Mastin Kipp esittelee kirjassaan 40 päivän ohjelman, jonka avulla kuka tahansa voi parantaa elämäänsä. Kirjan harjoitukset auttavat pohtimaan ja työstämään ongelmia sekä niiden perimmäisiä syitä. Elämää ei voi muuttaa pelkästään ajatusten ja tekojen tasolla, vaan muutoksen täytyy ulottua myös syvemmille tasoille. Silloin muutos on kestävällä pohjalla.

Kipp johdattaa aivokeskeisyydestä sydänkeskeisyyteen, ajattelusta tuntemiseen sekä voimattomuudesta oman voiman tuntemiseen. Samalla aukeaa mahdollisuus uudenlaiseen, entistä merkityksellisempään ja aidompaan elämään.

Mastin Kipp on yhdysvaltalainen bestsellerkirjailija, motivaatiopuhuja ja suositun TheDailyLove.com-verkkosivuston perustaja. Hänen elämäntehtävänään on auttaa ihmisiä vapautumaan heitä pidättelevistä traumoista.


Suosittelemme myös: