Manuela Bosco: Yhteys luontoomme

Mustajoki, Noora
Nimeke: Manuela Bosco: Yhteys luontoomme
Tekijät: Mustajoki, Noora (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841680
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 9.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 9.9.2024
Hinta: 42,00 € (38,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Mitä vapaus, luovuus ja luontosuhde merkitsevät Manuela Boscolle? Kuinka hän kokee luomisen prosessin?

Yhteys luontoomme on syväsukellus maan uumeniin, alkumereen, valkeaan tuleen ja villiin tuuleen. Samalla teos on meditatiivinen pysähdys oman luovuuden - ja luonnon - äärelle. Henkinen ja fyysinen luominen kiertyvät teoksessa yhteen syvällisesti ja konkreettisesti. Luovuuden sykli avautuukin kirjassa voimallisesti, inspiroivasti ja maanläheisesti.

Yhteys luontoomme pohjaa taidemaalari Manuela Boscon kirjaa varten luomiin maalauksiin sekä keskusteluihin luovuudesta, jotka tietokirjailija Noora Mustajoki on kirjannut ylös. Hänen tekstinsä johdattelee syvemmälle ihmisluontoon, luonnonlakeihin ja jatkuvaan kiertoon.

Boscon maalaukset ovat kuin portaaleja, joiden kautta käydään sisään erilaisiin luomisen vaiheisiin. Kirjan ilmestyessä avautuu myös Boscon näyttely, jossa kirjan maalaukset ovat nähtävillä ja jota varten luotu äänimaailma täydentää teosta.

Manuela Boscon maagisen taiteen ja Noora Mustajoen selkeän kirjoitustyylin yhdistelmä tekee teoksesta ainutlaatuisen; helposti lähestyttävän monenlaisille lukijoille, henkisen polun kulkijoille ja luovuudesta ja luontoyhteydestä kiinnostuneille.

Manuela Bosco on taidemaalari, kundaliinijoogaopettaja ja suurperheen äiti. Hän on myös entinen huippu-urheilija, kirjailija, näyttelijä ja podcast-tuottaja. Boscon elämän perusta on henkinen yhteys, ja hänen suurimpia opettajiaan ovat luonto, jooga, lapset, parisuhde, elävä astrologia, seremoniatyöskentely ja yhteisöllisyys. Boscolta on aiemmin ilmestynyt omaelämäkerrallinen romaani Ylitys (Teos, 2012), keittokirja Vegemania (Cozy Publishing, 2016) sekä yhdessä Pamela Tolan kanssa kirjoitettu lastenkirja Pöytä joka tahtoi kodin (Otava, 2015).

Noora Mustajoki on Kittilässä asuva tietokirjailija, kustannustoimittaja ja kirjastotoimenjohtaja. Sivutyönään hän on kundaliinijoogan opettajakouluttaja, ja ikiaikainen joogaharjoitus on läsnä hänen arjessaan. Mustajoki on aiemmin kirjoittanut viisi tietokirjaa. Joogan filosofiaan pohjaavat Viihdy omassa arjessasi - Mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle (Otava, 2017) ja
Selviytymisopas elämän kriiseihin (Otava, 2020) sekä yhdessä Emilia Vasko-Kujalan kanssa teokset Nainen omassa voimassaan (Viisas Elämä, 2022), Naisen elämänkaari (Viisas Elämä, 2022) ja Naisen syklit (Viisas Elämä, 2023).


Suosittelemme myös: