Manuela Bosco: Yhteys luontoomme

Mustajoki, Noora
Nimeke: Manuela Bosco: Yhteys luontoomme
Tekijät: Mustajoki, Noora (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841680
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 6.9.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 6.9.2024
Hinta: 42,00 € (38,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 152
Tuoteryhmät: Tulossa
Etusivu
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
”Luonto on kaunis, harmoninen, rauhallinen ja hiljainen. Luonto on hurja, villi, äänekäs ja kivulias. Jos antaudumme luovuuden prosessiin, jos antaudumme elämälle, koemme kaikki luonnonvoimat itsessämme.”

Yhteys luontoomme kuvaa henkistä ja fyysistä luomisprosessia kahdentoista vaiheen kautta. Prosessi muuttaa muotoaan jatkuvasti, kuten kuun vaiheet tai luonnonkierto ympärillämme. Luovuuden syklit avautuvat kirjassa voimallisesti, inspiroivasti ja maanläheisesti.

Teos pohjaa taidemaalari Manuela Boscon kirjaa varten luomiin maalauksiin sekä keskusteluihin luovuudesta, jotka tietokirjailija Noora Mustajoki on kirjannut ylös. Hänen tekstinsä johdattelee syvemmälle ihmisluontoon, luonnonlakeihin ja jatkuvaan kiertoon.

Manuela Bosco on Manuela Bosco on taidemaalari, kundaliinijoogaopettaja, entinen huippu-urheilija ja näyttelijä sekä neljän lapsen äiti. Häneltä on ilmestynyt myös podcast-sarja ja seuraavat kirjalliset teokset: romaani Ylitys (Teos, 2012), keittokirja Vegemania (Cozy Publishing, 2016) sekä yhdessä Pamela Tolan kanssa kirjoitettu lastenkirja Pöytä joka tahtoi kodin (Otava, 2015).

Noora Mustajoki on Kittilässä asuva tietokirjailija, kustannustoimittaja ja kirjastotoimenjohtaja. Hän on myös kundaliinijoogan opettajakouluttaja. Mustajoki on aiemmin kirjoittanut viisi tietokirjaa, joista yhdessä Emilia Vasko-Kujalan kanssa teokset Nainen omassa voimassaan (Viisas Elämä, 2022), Naisen elämänkaari (Viisas Elämä, 2022) ja Naisen syklit (Viisas Elämä, 2023).


Suosittelemme myös: