Mielen voima — Mielen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin

Virolainen, Harri; Virolainen, Ilkka
Nimeke: Mielen voima — Mielen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin
Tekijät: Virolainen, Harri; Virolainen, Ilkka (Kirjoittaja)
Häyrinen, Raiko (Lukija)
Tuotetunnus: 9789522609694
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 9.10.2020
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 7t 41m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: psyyke, hyvinvointi, terveys, elämäntaito, terveyden edistäminen, parantuminen, mielikuvaharjoittelu, ajattelu, tunteet, positiivisuus, terveysvaikutukset
Pehmeäkantinen kirja, 2019

29,00 €

Millainen rooli tunteilla on hyvinvointiin? Miten plaseboilmiö vaikuttaa ihmisten arjessa? Kuinka ihmiset ovat parantuneet vakavista sairauksista hyödyntämällä mielen voimavaroja? Mitkä ovat meditaation terveysvaikutukset?

Mieli on kuin lihas: kun sitä käyttää, se vahvistuu. Ihminen voi käyttää mieltään oman terveyden edistämiseen ja toisaalta negatiivisilla ajattelumalleillaan ja liiallisella huolehtimisellaan vaikuttaa terveyteensä negatiivisesti. Negatiiviset ajattelumallit ja huolehtiminen luovat kehoon stressitilaa ja alentavat immuniteettia. Vastaavasti positiivinen elämänasenne vahvistaa immuniteettia ja lisää tutkitusti elinikää.

Mielen voima hyvinvoinnissa lähestyy mielen voiman ja ihmisen hyvinvoinnin välistä yhteyttä tieteellisten tutkimustulosten ja ihmisten omakohtaisten kokemusten näkökulmasta. Samalla kirja tarjoaa käytännöllisiä keinoja ja vinkkejä oman mielen hyödyntämiseen hyvinvoinnin edistämiseksi.


Suosittelemme myös: