Opi Badass -tavoille

Sincero, Jen
Nimeke: Opi Badass -tavoille
Alkuteos: Badass Habits
Tekijät: Sincero, Jen (Kirjoittaja)
Lönnfors, Sanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841116
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 5.1.2024
Hinta: 32,50 € (29,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Badass Habits
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Etusivu
Uutuudet
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: itsetuntemus, itseluottamus, itsetunto, itsekasvatus, tavat (toimintatavat), käyttäytymismallit, muutos
Räjäytä todellisen muutoksen tiellä olevat esteet ja omaksu uusi elämäntapa 21 päivässä!

Tämän sisukkaan self-help-teoksen avulla löydät pysyvää motivaatiota muuttaa koko elämäsi. Opi Badass-tavoille kertoo sinulle, miksi aiemmat yrityksesi ylläpitää uusia tapoja ovat menneet myttyyn. Opit myös, että tapasi kertovat totuuden siitä, kuka olet ihmisenä.

Luettuasi tämän innostavan kirjan huomaat, että takaiskut, jotka ennen saivat sinut luovuttamaan, ovat enää korkeintaan harmittomia hidastetöyssyjä. Ja tiesitkö muuten sitä, että jopa kaikista merkityksettömimmältä vaikuttava tapa voi olla avain, joka muuttaa kaiken?

Jen Sinceron räätälöimä 21 päivän opas on niin hauska ja helppo, että vilkkainkaan mielikuvitus ei keksi tekosyitä sen noudattamatta jättämiselle. Joten käännä nokka kohti uusia tuulia, ja sano heipat surkeille epäonnistumisille ja kiusallisesti kesken jääneille muutosprosesseille!

Yhdysvaltalainen kirjailija, elämäntapavalmentaja ja puhuja Jen Sincero on vakionimi New York Timesin bestseller-listan kärkipaikoilla. Ravistelevien kirjoitustensa ja inspiroivien luentojensa avulla Jen Sincero on motivoinut ihmisiä pysyviin elämänmuutoksiin jo yli vuosikymmenen ajan. Viisas Elämä on aiemmin julkaissut Sinceron kirjat You Are a Badass (2019), You Are a Badass Rahantekijä (2019) sekä You Are a Badass AINA (2020).


Suosittelemme myös: