Paluu myyttien alkemiaan — Sielun seitsemän vaihetta

Leino, Eeva Maria
Nimeke: Paluu myyttien alkemiaan — Sielun seitsemän vaihetta
Tekijät: Leino, Eeva Maria (Kirjoittaja)
Leiwo, Tytti (Tekstin kirjoittaja)
Leiwo, Tytti (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523840805
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Tulossa 23.5.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 23.5.2024
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 288
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Itsetutkiskeluun kannustava teos, joka johdattaa alkemian maailmaan.

Paluu myyttien alkemiaan -kirja ja -kortit ovat kokoelma oppeja, jotka kuljettavat lukijaa kehonsa kautta syvempään maayhteyteen. Se on matka moniin ulottuvuuksiin. Kirjan avulla lukija voi oppia syventämään ja jalostamaan kehon yhteyttä näihin kerrostumiin. Kirjassa toistuvat Paluu jumalattaren luontoon -kirjan arkkityyppiset hahmot, sekä Pohjoisen alitajunnan maa -kirjan syvälliset teemat. Alkemiallinen matka vie sinut tutkimaan sielun ja kaikkeuden tasoja.

Tutustut alkemian eri osa-alueisiin, elementteihin ja yrttialkemiaan. Kirjan teemoja tukevat konkreettiset harjoitukset. Teos sopii lukijalle, joka haluaa syventyä oman sielunsa kasvuun syvemmin, ja jota kiehtoo miltei unohdetut myytit ja tarut nykypäivän elämään kietoutuneena.

Eeva Maria Leino ammentaa mytologiasta ja luontomme kasvien voimista työssään hyvinvointivalmentajana. Hänen työnsä ydinteemana on naisten voimaantuminen ja intohimona juurtemme viisaiden tiedon murusten palauttaminen nykynaisen elämään.

Tytti Leiwo on kuvittaja ja Hum. kand. (etnologia ja antropologia). Hän pyrkii kohti kestävämpää elämäntapaa metsäpuutarhan ja ekologisen asumisen keinoin.


Suosittelemme myös: