Paluu myyttien alkemiaan — Sielun seitsemän vaihetta

Leino, Eeva Maria
Nimeke: Paluu myyttien alkemiaan — Sielun seitsemän vaihetta
Tekijät: Leino, Eeva Maria (Kirjoittaja)
Leiwo, Tytti (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523840805
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 17.5.2024
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: 28 korttia
Sivumäärä: 251
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Itsetutkiskeluun kannustava teos, joka johdattaa myyttien ja alkemian maailmaan.

Paluu myyttien alkemiaan -kirjan avulla ammennat voimaa ja perspektiiviä itsekehitykseen myyteistä ja ikivanhoista opeista. Teos johdattaa mytopoeettisen maailman teemoihin. Se on kuin paluu sielun äärelle - kotiin, joka ei ole rakennettu materiasta, vaan universumin hippusista.

Kirja kortteineen on sielun matka, joka reflektoi muinaisen alkemian oppeja ja myyttejä. Punaisena lankana läpi teoksen kulkee esoteerisen alkemian ikivanhat kaavat, joiden symboliset vaiheet auttavat syventymään oman henkisen kasvun, tunnetietoisuuden, alitajunnan ja psyyken mystisille maille. Tutustut muun muassa myytteihin, symboliikkaan, alkemian eri osa-alueisiin ja elementteihin, syvyyspsykologiaan ja filosofiaan.

Kirjan teemoja tukevat konkreettiset harjoitukset. Teos sopii lukijalle, joka haluaa syventyä oman sielunsa kasvuun syvemmin, ja jota kiehtoo miltei unohdetut myytit ja opit nykypäivän elämään kietoutuneena.

Kirja sisältää 28 korttia, joissa toistuu esoteerinen alkemian kaava.

Kirjan on kuvittanut Tytti Leiwo.

Eeva Maria Leino on kirjailija ja hyvinvointivalmentaja. Hänen teemansa kirjojen ja työn parissa kulkevat mm. myyttien, kansanperinteen, luonnon, mystiikan, esoterian ja
syvyyspsykologian tutkimusmatkailun maailmoissa. Paluu myyttien alkemiaan - Sielun seitsemän vaihetta on hänen kolmas teoksensa.


Suosittelemme myös: