Rakas työ — Löydä luontaiset vahvuutesi työssä ja elämässä

Buckingham, Marcus
Nimeke: Rakas työ — Löydä luontaiset vahvuutesi työssä ja elämässä
Alkuteos: Love and Work
Tekijät: Buckingham, Marcus (Kirjoittaja)
Virtanen, Hanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841307
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.4.2024
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Love and Work
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 282
Tuoteryhmät: Etusivu
Uutuudet
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: motivaatio, työn imu, flow-tila, työ, psykologiset tekijät, työmotivaatio, työtyytyväisyys, elämäntaito, hyvinvointi
Opi vahvistamaan ominaisuuksia, joiden avulla loistat työssäsi.

“Tee sitä, mitä rakastat.” Helpommin sanottu, kuin tehty. Useimmat meistä eivät tiedä, mitä rakastamme. Sen sijaan, että keskittäisimme energiamme siihen mitä rakastamme ja missä menestymme, meidät on opetettu mukautumaan.

Rakas työ -kirjassa maailmankuulu tutkija Marcus Buckingham auttaa meitä selvittämään, missä olemme parhaimmillamme - niin työssä kuin elämässä. Entä jos rakkaus ja työ eivät olekaan toisistaan irrallisia asioita? Buckinghamin laajat tutkimukset ja oivallukset osoittavat, kuinka muun muassa luovuus ja yhteistyö kukoistavat, kun rakastamme työtämme.

Kirjan avulla opit vahvistamaan ominaisuuksia, jotka saavat sinut loistamaan. Opit valitsemaan itsellesi tiimistä oikean roolin ja muokkaamaan sitä niin, että voit tehdä parhaasi. Ihmisten johtajana löydät ratkaisuja siihen, miten saat muut luottamaan sinuun. Kirjan inspiroivien esimerkkien voimin intohimosta, tarkoituksesta ja rakkaudesta tulee ohjenuorasi kaikilla elämän osa-alueilla.

Marcus Buckingham on tunnettu tutkija ja johtava asiantuntija siinä, mitä tehokkaimmat johtajat ja parhaiten suoriutuvat ihmiset tekevät eri tavalla. Hänen kaksi kirjaansa First, Break All the Rules ja Now, Discover Your Strengths ovat yltäneet New York Timesin bestsellereiksi.


Suosittelemme myös: