Siskonpeti

Vaara, Sanna
Nimeke: Siskonpeti
Tekijät: Vaara, Sanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840089
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 269
Tuoteryhmät: Viisas Perhe
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sairastuminen, siskot, kuolema, pelko, suru, käyttäytymismallit, traumat, lapsuus, vaikutukset, toipuminen, henkinen hyvinvointi
Äänikirja, 2022
MP3
30,00 €

Pyhyys on tässä, se potkii sua perseelle!

Hyppää Siskonpetiin ja antaudu villinä virtaavan itsensä ruoppaajan vietäväksi.

Elämään kuuluu kaikki, myös Kuolema. Tämä tieto ei lohduta Sanna Vaaraa, kun hänen isosiskonsa sairastuu yllättäen syöpään ja saa kuusi kuukautta elinaikaa. Siskon elämänvoiman hiipuminen vie kirjoittajan varjoihin, jossa lapsuudentraumat, suvun ristit, kuolemanpelko ja häpeä lymyävät. Vaara menee puntit täristen pelkoja päin, milloin räppiä lavalla tykittäen, milloin autohuutoterapiaa harrastaen. Hätää hillitsevät luottamus elämän Mysteeriin, kirjoittaminen ja ronski huumori. Sekä hokema, joka toimii kuin taikatemppu: Kaikki on hyvin. Silloinkin kun ei ole.

Pysäyttävistä aiheistaan huolimatta Siskonpeti on tulvillaan toivoa, lämpöä ja naurua. Se on rohkaiseva muistutus, että matka jatkuu, vaikka sen kulkua tai määränpäätä ei aina ymmärtäisikään

Eikö todellinen ihme ole se, että me synnymme tähän nahkasäkkiin ja jossain vaiheessa, kun aika on, jätämme sen? Ja siinä välissä, elämän ja kuoleman käsissä, kävelee tuettuna ihminen, joka tuli kokemaan tämän kaiken.

Sanna Vaara on kirjailija, tuottaja ja sanataidetta suoltava Räppäri Vaara. Vaaralta on lisäksi ilmestynyt omasta elämästä proosan keinoin ammentavat teokset Modernien munkkien matkassa ja Maa kutsuu sekä Mökkihulluutta ja mielenrauhaa.


Suosittelemme myös: