Siskonpeti

Vaara, Sanna
Nimeke: Siskonpeti
Tekijät: Vaara, Sanna (Kirjoittaja)
Vaara, Sanna (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523840904
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 20.5.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 7t 34m 55s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: autofiktio, filosofiset romaanit, romaanit, kaunokirjallisuus
Pehmeäkantinen kirja, 2021

30,00 €

Pyhyys on tässä, se potkii sua perseelle!

Hyppää Siskonpetiin ja antaudu villinä virtaavan itsensä ruoppaajan vietäväksi.

Elämään kuuluu kaikki, myös Kuolema. Tämä tieto ei lohduta Sanna Vaaraa, kun hänen isosiskonsa sairastuu yllättäen syöpään ja saa kuusi kuukautta elinaikaa. Siskon elämänvoiman hiipuminen vie kirjoittajan varjoihin, jossa lapsuudentraumat, suvun ristit, kuolemanpelko ja häpeä lymyävät. Vaara menee puntit täristen pelkoja päin, milloin räppiä lavalla tykittäen, milloin autohuutoterapiaa harrastaen. Hätää hillitsevät luottamus elämän Mysteeriin, kirjoittaminen ja ronski huumori. Sekä hokema, joka toimii kuin taikatemppu: Kaikki on hyvin. Silloinkin kun ei ole.

Pysäyttävistä aiheistaan huolimatta Siskonpeti on tulvillaan toivoa, lämpöä ja naurua. Se on rohkaiseva muistutus, että matka jatkuu, vaikka sen kulkua tai määränpäätä ei aina ymmärtäisikään.

Eikö todellinen ihme ole se, että me synnymme tähän nahkasäkkiin ja jossain vaiheessa, kun aika on, jätämme sen? Ja siinä välissä, elämän ja kuoleman käsissä, kävelee tuettuna ihminen, joka tuli kokemaan tämän kaiken.

Sanna Vaara on kirjailija, tuottaja ja sanataidetta suoltava Räppäri Vaara. Vaaralta on lisäksi ilmestynyt omasta elämästä proosan keinoin ammentavat teokset Modernien munkkien matkassa ja Maa kutsuu sekä Mökkihulluutta ja mielenrauhaa.


Suosittelemme myös: