Veden mysteeri — Sukellus syvimpään olemukseemme

Blomqvist, Johanna
Nimeke: Veden mysteeri — Sukellus syvimpään olemukseemme
Tekijät: Blomqvist, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841178
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.8.2023. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 30.8.2023
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 288
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 55.6 Hydrologia
Voiko vesi parantaa? Muistaako vesi? Miksi kylmävesiuinti kannattaa?

Vesi symboloi elinvoimaa, uudistumista, luovuutta ja muutosta. Se poikkeaa muista nesteistä muun muassa olomuodoiltaan, tiheydeltään sekä termodynaamisilta ja fysikaalisilta ominaisuuksiltaan. Vedellä on yhteys elämän syntyyn: kun etsitään elämää, etsitään vettä. Vesi on mysteeri, joka meidän pitäisi selvittää ymmärtääksemme myös itseämme — onhan meistä yli 70 % vettä.

Tässä kirjassa FT, fyysikko Johanna Blomqvist sukeltaa ennennäkemättömällä tavalla veden mysteeriin. Blomqvist perehtyy aiheeseen niin tieteen, fysiikan, uusimpien tutkimusten kuin kokemusten kautta. Lisäksi veden mysteeriä ratkotaan Blomqvistin omien kokemusperäisten vesitutkimuksien ja avantouinnin kautta.

Kirja haastaa ajatteluamme kysymyksillä:
- Miten meduusa, joka on lähes täysin vettä ja jolla ei ole sydäntä eikä aivoja, voi olla elollinen ja tietoinen reagoiva olento?
- Voimmeko vaikuttaa veteen ajatuksilla ja tunteilla?
- Muistaako vesi?

Veden mysteeri saa sinut näkemään veden uudella tavalla. Kirjan tarinoiden ja esimerkkien kautta löydät uudenlaisen yhteyden veteen — syvimpään olemukseemme.

Filosofian tohtori Johanna Blomqvist on fyysikko, yrittäjä, kansainvälisestikin julkaissut kirjailija ja kylmävesiuintiin hurahtanut uimari, joka on tutkijan asenteella aina avoimesti valmis lähestymään mitä vain aihetta. Työssään usein myös tieteen rajamailla liikkuva Blomqvist yhdistää ainutlaatuisella tavalla monia eri aloja ja menetelmiä. Hänen aiempia teoksiaan ovat Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen (Viisas Elämä, 2016) sekä Hypertodellisuus - Olet olemassa ja merkittävä (Basam Books, 2020).


Suosittelemme myös: