Veden mysteeri — Sukellus syvimpään olemukseemme

Blomqvist, Johanna
Nimeke: Veden mysteeri — Sukellus syvimpään olemukseemme
Tekijät: Blomqvist, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841178
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.8.2023
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 338
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Etusivu
Kirjastoluokka: 55.6 Hydrologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vesi, hydrologia, ominaisuudet, olemus (filosofia), aine, metafysiikka, elämänfilosofia, mind and body, hyvinvointi, terveysvaikutukset
Äänikirja, 2024
MP3
34,00 €

Mitä oikein tiedämme vedestä? Veteen kätkeytyy monia mysteereitä. Miksi jää kelluu? Miten meduusa on tietoinen olento, vaikkei sillä ole aivoja? Millaista vesi on ihmisen sisällä? Voimmeko vettä hoitamalla tervehdyttää myös itseämme?

Tämä tietokirja antaa kattavan kuvan veden rakenteesta, vesitutkimuksesta ja siitä, miten vettä on lähestytty luonnontieteissä. Lisäksi teos kuroo yhteen kysymyksiä veden ja tietoisuuden sekä veden, muistin ja intention suhteesta.

Lukijaa kuljetetaan kuin virran mukana alkumyyttien lähteiltä kylmään mereen ja pohjavesiin. Vesi elää vuorovaikutuksessa, missä tahansa se on, myös ihmisessä. Vedestä voi tulla eräänlainen henkinen opettaja, joka ohjaa lukijaa lähemmäs itseään.

Filosofian tohtori Johanna Blomqvist on kylmävesiuintiin hurahtanut fyysikko, yrittäjä ja kansainvälisesti julkaissut kirjailija. Hän lähestyy aiheitaan avoimesti tutkijan asenteella. Blomqvistin aiempia teoksia ovat ”Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen” (Viisas Elämä, 2016) sekä ”Hypertodellisuus - Olet olemassa ja merkittävä” (Basam Books, 2020).


Suosittelemme myös: